کد مطلب: 184044
طراحي و ساخت دستگاه مولد ازن‌ساز با ۶۰ درصد صرفه‌جويي ارزي توسط محققان ايراني
تاریخ انتشار : 1399/03/15 13:32:51
نمایش : 1667
مديرفني يک شرکت دانش‌بنيان از طراحي و ساخت دستگاه مولد ازن ساز با قابليت از بين بردن ويروس کرونا و 60 درصد صرفه‌جويي ارزي اين محصول با نمونه خارجي آن خبر داد.

به گزارش هفت چشمه، محمد مهدي مشرفي مديرفني شرکت دانش‌بنيان در گفت‌وگو با خبرنگار گروه علمي و دانشگاهي خبرگزاري فارس، گفت: تيمي از محققان ايراني مستقر در برج فناوري دانشگاه اميرکبير موفق به طراحي و ساخت دستگاه‌ مولد ازن‌ساز شده‌اند که اين محصول در مقايسه با نمونه خارجي آن ۶۰ درصد صرفه‌جويي ارزي براي کشور به همراه دارد. 

وي افزود: نه تنها گاز ازن بلکه تمام ضدعفوني‌کننده‌ها مثل سفيدکننده‌ها سمي هستند و زماني که مصرف مي‌شوند اثرات مخربي حتي بيشتر از گاز ازن در کوتاه‌مدت و بلند مدت دارند. 

* استفاده از گاز ازن در مکان‌هايي مثل هواپيما، مدارس، فضاهاي باز دانشگاه‌ها

مدير فني شرکت دانش‌بنيان گفت: در صورتي که گاز ازن بخواهد اثربخشي آنتي ويروسي داشته باشد و ميکروب و باکتري ويروس کرونا را از بين ببرد در آن نوع از غلظت حتما براي جامعه انساني ضرر دارد. در نتيجه ما براي استفاده از گاز ازن پروتکلي تعريف کرده‌ايم تا بسته به ابعاد محيط و ظرفيت ازني که مصرف‌کننده خريداري مي‌کند و ما در اختيارش قرار مي‌دهيم در آن مدت زمان جامعه انساني حضور نداشته باشد و عمليات ضدعفوني صورت بگيرد تا آسيبي به جامعه انساني وارد نشود. از اين گاز در مکان‌هايي که هميشه يک بازه زماني خالي دارند مثل هواپيماها، نمازخانه‌ها،‌ ادارات، مدارس و فضاي باز دانشگاه‌ها  استفاده مي‌شود. 

مشرفي اضافه کرد: متاسفانه برخي از شرکت‌هاي ازن‌ساز  به دليل عدم آگاهي مردم يکسري گواهي‌هايي دريافت کرده‌اند و ادعا مي‌کنند ازني که توليد مي‌کنند براي جامعه انساني ضرر ندارد؛  اگر ازن در غلظت‌هاي خيلي کم باشد براي جامعه انساني ضرر ندارد اما از طرفي اثربخشي آنتي ويروس و آنتي باکتريال هم ندارد. 

وي افزود: ما در دانشگاه‌ اميرکبير با همکاري دانشگاه شهيد بهشتي و بيمارستان شهداي تجريش موفق شديم يکسري از تست‌ها را به صورت علمي جلو ببريم و براي اينکه گاز ازن اثربخشي آنتي ويروسي داشته باشد حتماً براي جامعه انساني مضر است و ما پروتکلي تعريف کرده‌ايم که ازن گازي مي‌شود. 

مديرفني شرکت دانش‌بنيان ادامه داد: ازني توليد کرده‌ايم که محلول در آب است، که اين ازن محلول در آب استنشاق نمي‌شود و از نظر تنفسي مشکلي ندارد و به مراتب خاصيت آ‌نتي ويروسي و آنتي‌باکتريال قوي‌تري نسبت به ازن گازي دارد. 

مشرفي به چالش ازن محلول در آب اشاره کرد و گفت: اين ازن به خوبي نمي‌تواند در مولکول‌هاي آب مخلوط شود و وقتي اسپري مي‌شود به صورت مه‌پاش مورد استفاده قرار مي‌گيرد از فاز آبي خارج مي‌شود و داخل فاز گازي مي‌شود که به تبع دوباره ضرر دارد. 

وي افزود: ما اولين شرکت در ايران هستيم که موفق شديم اين فناوري را در آب پايا کنيم و در آب و ازني که در اختيار مصرف کنده قرار مي‌دهيم هيچ بوي ازني استنشاق نمي‌شود و خاصيت آنتي باکتريايي بسيار بالايي دارد. در حال حاضر دانشگاه از هيچ کدام از اين دستاوردها استفاده نمي‌کند و ما فقط زيرمجموعه دانشگاه اميرکبير هستيم و اين فناوري را به هر ارگان يا جايي که درخواست کنند ارائه مي‌دهيم و فقط معرفي اين فناوري از طريق رسانه صورت گرفته است. 

 

انتهاي پيام/

 
 
 
ارسال کننده
ایمیل
متن
 
بخش های سایت
 
http://s5.picofile.com/file/8136790076/shohada.gif
http://s5.picofile.com/file/8136790076/shohada.gif


پیوندها
http://haftcheshme.com/aFiles/gallery/emam3.jpg
http://haftcheshme.com/aFiles/gallery/leader.jpg

http://haftcheshme.com/aFiles/gallery/jahanbin.jpg
http://haftcheshme.com/aFiles/gallery/dana.jpg